Jön az AB vizsgálat nyugdíjügyben.


"Rövidesen napirendre tűzi a magánnyugdíjpénztárak ügyét az Alkotmánybíróság, és ezzel összefüggésben saját megváltozott hatáskörét is értelmeznie kell - közölte a testület sajtófőnöke pénteken az MTI érdeklődésére, ezzel megerősítve a hvg.hu korábbi információit."

forrás: http://hirszerzo.hu/belfold/20110218_magannyugdijpenztarak_alkotmanybirosag

Ha akarta volna már rég meghozta volna a döntését. Hiszen nem olyan régen volt már egy hasonló határozat: http://maragyok.blog.hu/2011/02/19/az_ab_egyik_korabbi_hatarozata
úgy tünik szándékos időhúzás folyik a háttérben. Az új alkotmány már elkészült. Már csak arra várnak,hogy a 12 pontból álló kérdőív (ami szintén megtalálható a blog-on) szintén a Látszat Demokráciára alapul.

Látszat demokrácia: Első alkalom a magán-nyugdíjpénztár tagok választása, a 3%-ra ki lehetett jelenteni, itt Demokrácia van. Második alkalommal: az AB a kormánytisztviselők indoklás nélküli felmentésére vonatkozó határozatában alkotmányellenesnek ítélte.          Ezek mind-mind a látszat Demokrácia alapjai és a Terv részei voltak.

Itt lehet szavazgatni és olvasni:
http://index.hu/belfold/2011/02/17/12_pont_az_uj_alkotmanyrol/
Egyértelmű , hogy ez egy előre el tervezett és kiszámolt akció volt a kormány részéről.
Mert az is jó kérdés, hogy jutottak az emberek címeihez, ha szabályosan, feltételezem , hogy ez is a terv része volt: http://atv.hu/belfold/20110218_egymilliardba_kerulhet_a_kormanyzati_kozvelemeny_kutatas

Amennyiben így van, akkor ezt már tavaly minimum 91 nappal ezelőtt kitervelték.
Az újabb hír bejelentés szerint, hogy a kormány és cégek szolgálatába hackereket szeretnének képezni és állítani, meg lesz az a rész, azaz a rés a médiában, hogy amit lehet megváltoztathatnak.
Mindig az a fránya Állatfarm és az 1984 cimű könyv jut eszembe a jelenlegi hatalmi cselekedetekről, mint az Állatfarm történetében, amikor a nöstény kutyától elvették a disznók a kölkeit, majd agymosás után a disznóhatalom ostorai lettek.

Várjuk a folytatást..

A bejegyzés trackback címe:

https://maragyok.blog.hu/api/trackback/id/tr952673455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása